Nadaljevanje s strani Skrbniki

Foto Nipa Shah

Ker sem bila upogljiva, pridna deklica, sem se hitro pustila ujeti v pasti vpliva in pričakovanj “okolice”, si ustvarila družino, dom, službo in se neusmiljeno gnala od jutra do noči, prepričana v to, da je biti super mama, super gospodinja, super žena in pridna delavka, najpomembnejše in največ. Potem pa me je na lepem začelo močno tiščati in dušiti. In snemanju skozi desetletja nadetih mask, ki je sledilo, kar ni bilo konca, prav tako ne zdravljenju bolečih žuljev in gnojnih turov, ki so nastali pod njimi.


Foto Hosta

Ampak sedaj sem tu… gola, sveža, polna radosti, mlajša kot kdaj koli, spet otroško zaljubljena v življenje. Sedaj samo Sem. In vem, ne le da je to dovolj, ampak da je to vse. Pristno srečna sem v naravi. Imam vse večjo željo po življenju popolnoma povezanem z naravo. Rada se povezujem s podobno zvenečimi, pisanimi ljudmi. Obožujem druženja ob ognju, s pesmijo in bobni. Rada sem preprosto ustvarjalna in neskončno me zabava, ko iz nekaj na videz skromnih stvari, pričaram razkošje v malem. Uživam in se čudim ob odkrivanju skrivnosti Življenja.


Foto Hosta

V Hosti vidim priložnost za soustvarjanje vsebin, ki bi podprle vse nas pri bolečem procesu snemanja mask, pri bujenju zaupanja v Življenje, pri levitvi v ljubimce Življenja in ob tem seveda tudi za ustvarjanje varnega, podpornega okolja za vse, ki smo še negotovo razboleni in ranljivi, tik pred ponovnim razprostrtjem kril.

Nazaj na Skrbnike