Jutranji treningi v naravi

Trening v naravi

Čez poletje vabljeni dve soboti na mesec ob 7:00 zjutraj na lepo gozdno jaso na jutranji trening. Namenjen je vsem, ki čutijo, da se potrebujejo notranje in telesno pripraviti na obremenitve dneva ali da nevtralizirajo učinke minulega dne. Gre za miselno in telesno urjenje z namenom miselnega in telesnega prečiščevanja vsega tistega, kar nas izčrpava.  Preberi več…

Lokacija: Sv. Trojica Vrhnika

Trajanje od 7:00 do 8:30 (po dogovoru lahko začnemo tudi prej)

Cena: 15,00 eur / srečanje


Vrelec mladosti

Pet vaj Vrelca mladosti + šesta

Skozi redno izvajanje obreda se začne prebujati naša sposobnost zaznavanja kvalitete t.i. energijskih niti, ki jih le s težavo zaznamo, dokler jih ne izzovemo skozi določen položaj, napor in dimenzijo diha. Zares do potankosti premišljen in dodelan obred prebujanja občutljivosti, negovanja veščosti in premagovanja zatiralnih dejavnikov, ki nam ne dovolijo razcveta.

Potrebna sta dva uvodna srečanja, v katerih pridobite osnovno znanje vseh šestih vaj za poln začetek izvajanja doma. Po nekaj mesecih zaželeno novo srečanje in tako po občutku še nekajkrat za zaobjem polnega spektra darov, ki jih obred prinaša najbolj vztrajnim. Rast izvajalca gre iz zunanjega gibalnega nivoja, do najbolj finih notranjih premikov.

Preberi več

INFO Pouk je individualen v Cankarjevem domu na Vrhniki po predhodnem dogovoru.

CENA 40 eur na srečanje za približno uro in pol.


Gozdna potilnica

Gozdna potilnica

Po 20 letih prehajanja skozi ta močan šamanski očiščevalni obred z gotovostjo trdim, da so bili pionirji tega obreda budni in visoko ozaveščeni ljudje, ki so poznali poti razcveta zavesti v enaki meri kot ovire na poti do nje. Obred zares elegantno in nezmotljivo preizkuša prag osebne moči, ki je toliko višji, kolikor manj se istovetimo s fizičnim telesom in dimenzijo fizičnega obstoja nasploh. Obred vreden vse pozornosti bo za resne iskalce svobode edinstveno in resnično potovanje dojemanja samega sebe. Preberi več.

INFO Obred se izvaja le znotraj 10 dnevnih gozdnih odmikov.