Šamanske kretnje

Foto Telemagica

Neprecenljiv zaklad, ki nam ga zapuščajo vrači, vidci in šamani, ljudje vredni posnemanja, ker so se izvili iz pasti, v katere se ujame vsak človek modernega sveta in vse življenje preživi v utvari, v katero je privolil.

Preberi več


INFO Vsako sobotno jutro ob 7:30 do 9h v Cankarjevem domu na Vrhniki

ZAČNEMO: 28. september 2019

CENA 12,50 eur / srečanje


Vrelec mladosti

Foto Hosta

Skozi redno izvajanje obreda se začne prebujati naša sposobnost zaznavanja kvalitete t.i. energijskih niti, ki jih le s težavo zaznamo, dokler jih ne izzovemo skozi določen položaj, napor in dimenzijo diha. Zares do potankosti premišljen in dodelan obred prebujanja občutljivosti, negovanja veščosti in premagovanja zatiralnih dejavnikov, ki nam ne dovolijo razcveta.

Preberi več


INFO Pouk je individualen v Cankarjevem domu na Vrhniki po predhodnem dogovoru.

CENA 20 eur / uro


Zdravilno prepevanje ob ognju

Foto Hosta

Morda je najvidnejša razlika med pristopom do preobrazbe zavesti med zahodom in vzhodom ta, da je prva avtoritativna in prisilna, druga pa prijazno vabljiva. Če zahod pravi ‘moraš to in ne smeš tega’ da bi sprevidel, druga pravi ‘pssst, nekaj bi ti rad pokazal’ in te zmami na pot uvida. Terapija gozdnega prepevanja je široka in vsestranska, na kratko pa prekinja zveznost vsakdanjega miselnega teka, ki nas drži v šahu duhovne pritlikavosti. Preberi več.


INFO Predvidoma se dobivamo enkrat mesečno na našem gozdnem kotičku na Sv. Trojici na Vrhniki in potem, ko se vse stvari ujamejo, od vremena do razpoložljivosti zainteresiranih. Prosim prijavite se na obveščanje tako, da nam pošljete e-pošto z željo po tem, da vas vključimo v mailing listo Zdravilnega prepevanja, ker ta krog ne bo vedno vabljen javno. V primeru udeležbe v zahvalo tega druženja prinesite s seboj simbolično darilo v obliki daritve hrane, pijače, zdravilnih sušenih zeli, dišavnic, eteričnih olj ipd. ali fizičnega dela na naši parceli.


Gozdna potilnica

Foto Hosta

Nekateri bi ugovarjali, da je staroselski obred gozdne potilnice neavtohton za našo geografsko lokacijo. Po 20 letih prehajanja skozi ta močan šamanski očiščevalni obred z gotovostjo trdim, da so bili pionirji tega obreda budni in visoko ozaveščeni ljudje, ki so poznali poti razcveta zavesti v enaki meri kot ovire na poti do nje. Obred zares elegantno in nezmotljivo preizkuša prag osebne moči, ki je toliko višji, kolikor manj se istovetimo s fizičnim telesom in dimenzijo fizičnega obstoja nasploh. Obred vreden vse pozornosti bo za resne iskalce svobode edinstveno in resnično potovanje dojemanja samega sebe. Preberi več.


INFO Po predhodnem dogovoru se dobimo na našem gozdnem kotičku na Sv. Trojici na Vrhniki. Prosim prijavite se na obveščanje tako, da nam pošljete e-pošto z željo po tem, da vas vključimo v mailing listo Gozdne potilnice, ker ta krog ne bo vedno vabljen javno. V primeru udeležbe v zahvalo tega druženja prinesite s seboj simbolično darilo v obliki daritve hrane, pijače, zdravilnih sušenih zeli, dišavnic, eteričnih olj ipd. ali fizičnega dela na naši parceli.