Merkaba – Svetlobno telo

Urjenja v naravi

22.10.2022 Enodnevna delavnica: Merkaba – Svetlobno telo Preberi več.

Lokacija: Gozd v bližini Vrhnike. Naslov ob prijavi!

Trajanje od 8:00 do 16:00

Cena: 45,00 eur na licu mesta, 55,00 eur na TTR

Prijavljam se! (Ime, priimek, telefon). Če povezava ne dela, kopirajte naslov: info@solahosta.com ali pokličite.


Gozdno zdravljenje

Gozdno zdravljenje je individualna ali skupinska delavnica, v kateri cel dan preživimo v gozdu na tak način, da se gozdu odpremo in ga povabimo, da nas s svojim zvenom prepiše. To je prezrta umetnost duhovnih velikanov, ki se po rešitve za vsako stisko ali bolezen niso nikoli obračali v človeški svet. Zdaj je čas, da znova spoznamo zdravilno moč gozda in kako nas zdravi. Preberi več…

Dovolj je ena celodnevna delavnica (od 9h do 16h), da se opremite s pogumom daljšega samotnega zadrževanja v gozdu in spomnite svoje telo, kako se odpre za zdravilnost gozda.

Lokacija: Gozdovi okolice Vrhnika. Točen naslov ob prijavi!

Cena: 55,00 eur individualno! Skupina po dogovoru!


Vrelec mladosti

Pet vaj Vrelca mladosti + šesta

Skozi redno izvajanje obreda se začne prebujati naša sposobnost zaznavanja kvalitete t.i. energijskih niti, ki jih le s težavo zaznamo, dokler jih ne izzovemo skozi določen položaj, napor in dimenzijo diha. Zares do potankosti premišljen in dodelan obred prebujanja občutljivosti, negovanja veščosti in premagovanja zatiralnih dejavnikov, ki nam ne dovolijo razcveta.

Potrebna sta dva uvodna srečanja, v katerih pridobite osnovno znanje vseh šestih vaj za poln začetek izvajanja doma. Po nekaj mesecih zaželeno novo srečanje in tako po občutku še nekajkrat za zaobjem polnega spektra darov, ki jih obred prinaša najbolj vztrajnim. Rast izvajalca gre iz zunanjega gibalnega nivoja, do najbolj finih notranjih premikov. Preberi več

INFO Pouk je individualen po predhodnem dogovoru.

CENA 50,00 eur na srečanje za približno uro in pol. Za začetek sta potrebna dva srečanja.


Gozdna potilnica

Gozdna potilnica

Po 20 letih prehajanja skozi ta močan šamanski očiščevalni obred z gotovostjo trdim, da so bili pionirji tega obreda budni in visoko ozaveščeni ljudje, ki so poznali poti razcveta zavesti v enaki meri kot ovire na poti do nje. Obred zares elegantno in nezmotljivo preizkuša prag osebne moči, ki je toliko višji, kolikor manj se istovetimo s fizičnim telesom in dimenzijo fizičnega obstoja nasploh. Obred vreden vse pozornosti bo za resne iskalce svobode edinstveno in resnično potovanje dojemanja samega sebe. Preberi več.

INFO Obred se izvaja le znotraj več dnevnih gozdnih odmikov!