Na delavnici bomo spoznali, kaj Merkaba je, kako jo aktiviramo, povečujemo in ohranjamo.

Morda ena delavnica ne bo v celoti odstrla vaše svetlobe, a gotovo boste na njej uzrli pot do nje, po kateri lahko od sedaj naprej hodite, kolikor zvesto morete. Kar boste izvedeli, morda intuitivno že veste in boste le odkopali pozabljeno preprostost. Merkaba je vaša narava, skozi vajo in širitev svetlobe boste tudi sami postajali vse bolj naravni.

Svetlobno telo je ‘vstopnica’ na višjo raven bivanja, brez nje Življenju sporočate, nočem rasti.

Merkabo aktiviramo, kadar jo nameravamo, ohranjamo pa tako, da se pri svojem obnašanju gibamo v območju, ki ga svetloba podpira.


Merkaba – ustvarjalno glasbilo

Merkaba je natanko taka, kakršna je vaša percepcija vas samih. Širše kot se dojemate, širše je vaše svetlobno telo in obratno. Ker smo ustvarjalci, je Merkaba naša stvaritev, je projekcija naših stvariteljskih moči. Ustvarjalnost je najbolje uporabljati skozi intuitivno modrost telesa. Merkaba je srčna svetloba, kdor jo izriva iz srca tako, da se ravna po nasvetih uma, jo lahko znova aktivira tako, da začne uresničevati svoja veselja. Merkaba postane glasbilo, s pomočjo katerega nameravamo/ustvarjamo življenje kot ga hoče neustrašnost ljubezni.

Moč upodabljanja in sanjanja

Merkaba je najmočnejša, kadar jo z ničemer ne omejujemo, z ničemer ne poistovetimo in ji, kar se da, puščamo proste roke. Najučinkovitejša je, kadar ji namero jasno in čisto upodobimo, nato ji pustimo svobodo pri doseganju poti uresničitve.


Aktivacija Merkabe

1. Ustvarite udobno, sproščeno in nemoteno prisostvovanje trenutnemu dogajanju skozi notranjo tišino.

2. Upodobite žarek Svetlobe, ki teče od primarne Stvarnice/Stvarnika skozi vas v Zemljo.

3. Čutite hvaležnost in radost ob tem početju do Stvarnice, sebe in Zemlje in zaznajte vzajemnost občutja.


4. Združite energijo Stvarnice in Zemlje v svojem energijskem središču srca kot rojevajoče se sonce.

5. Naročite svoji Merkabi, naj se zdaj združi cela v vas.


6. S svetlobo izrišite 8-listni cvet Merkabe horizontalno ležeč glede na svoje telo tako, da je njegova sredina v vašem srčnem središču.

Osemlistni cvet Merkabe
Merkaba iz srčnega središča

Raba Merkabe

Praktične vaje bomo delali na delavnici. Tu je nekaj primerov rabe Merkabe. Stvariteljske prvine so svetloba, barve in zvok. Upoštevajte, da vas življenje zaznava, ne gleda z očmi. Čutite svojo vibracijo, ki jo med tem ustvarjate v sebi, urite se v občutju hvaležnosti, ponižnosti do Življenja in srčne suverenosti pri naročanju.

Primer 1: Kmalu!

Nazaj na delavnice in prijavo.