Šamanske kretnje snemajo masko podružabljanja in so nekakšna šamanska borilna veščina s pridihom Thai chija, obenem pa daleč od tega, saj niso izmišljene, niso plod človekovega dela, marveč so potegnjene iz t.i. akasha zapisov ali kot sama raje poimenujem, neposredno iz življenja in torej brez posredovanja in vmešavanja človekovega razuma. Do svojih zakladov spustijo le predanega iskalca.


Kretnje se dotikajo neposredno energijskega telesa in prerazporejajo zastalo moč, ki se zaradi nepretočnosti začne nabirati na obodu energijske krogle in za telo predstavljajo nedosegljivo energijo. S kretnjami jih ponovno spravimo v obtok in vlivamo v energijska središča vzdolž hrbtenice. Zares nedoumljiva je njihova moč, a skozi prakso še in še učinkovita. So magija posebne vrste, negujejo zbranost, notranjo tišino in ostrino duha.


Primerne so za vsakogar, ki resničnost in svobodo postavlja na prvo mesto življenjskih prioritet. Šamanske kretnje netijo življenjsko silo v očeh, jasnost pri ločevanju lažnega od resničnega, negujejo moč, skozi kateri se upamo izraziti v svojih ljubeznih in vse splošno oživljajo. Telesno niso zahtevne, zaradi obilice različnosti kretenj učinkovito zaustavljajo notranji hrup in s tem ustvarjajo ugodne pogoje za ‘videnje’.

Nazaj na Delavnice