Angelski človek, skrivnost človekovega genoma in njegova kraljevskost

Dobrodošli na strani, ki smo jo v drugem koronskem letu pripravili za vse tiste, ki vedo, da je to čas preizkušenj, čas urjenja, čas očiščevanja vsega nizkega, čas odkrivanja pozabljenega, čas srčne smelosti in ljubeče ustvarjalnosti.

Dvigovanje, ki mu bolj ali manj aktivno prisostvujemo od leta 2012, je v letu 2022 doseglo vrhunec in terja od nas, včasih nečloveške napore, potrpljenja in blagost. Bolj, ko nas tema stiska v kot, močneje moramo žareti. Vabljeni v našo sredino, če želite oživeti svoje svetlobno telo, se pripraviti na razkritja, ki nas čakajo, povečati svoj sijaj in uhoditi pot v novo dobo.

INFO Izobraževanje ima tri semestre po dva meseca, ki se jih lahko udeležite, kakor si sledijo, lahko pa obiščete le želenega, če ste opravili delo na sebi in se notranje očistili. Vsak semester ima sedem srečanj po 3 ure. Predlagana je 17 ura.

Kje: Prostori Šole Libero Verd Vrhnika

Termini: 17.10.2022, 24.10.2022, 31.10.2022, 14.11.2022, 21.11.2022 in 28.11.2022 Zaključek

Cena: Kmalu


1. semester: Angelski človek – Priprava na prejem znanja 

Program izhaja iz predpostavke, da ne vemo ničesar. Obilje znanja, ki se zadnje dve leti zliva na Zemljo, nam z vsako kapljo razkriva globino nevednosti, v kateri smo tičali tisoče let. Rušenje miselnih struktur je predpogoj, da bi novo znanje lahko sedlo in se prijelo na očiščenega duha.

Starodavna modrost terja pazljiv pristop pri osvajanju zamolčanosti, ki se nas tičejo, saj lahko tako pretrese duha, ki ni primerno ugneten, da si ne more opomoči. Zato ne morem ničesar iz vsebine najaviti v naprej. Zgoditi se mora naravna selekcija, da izobraževanje privabi ljudi, ki ga izobraževanja pokličejo.

Prvo dvomesečje je namenjeno rahljanju zbirne točke zaznavanja, ki je bila načrtno vzgajana, da nas drži v miselni škatli, iz katere ne vidimo samih sebe, niti represije znanja, ki se dotika le materialnega vidika življenja. Prvo pravilo reprogramiranja je, da smo si s ponavljanjem utrdili perspektivo na določeni točki, da bi jo zrahljali in vrgli iz nje, je potrebna ista taktika, ponavljanje, redno in resno miselno urjenje, ki prepiše star program nežno in brez posledic za bitje. Dva najpomembnejša gradnika višjega duhovnega temelja sta samota in notranja tišina.

10.10.2022 Predstavitev, kratek opis stanja na Zemlji in kako je prišlo do tega, pomen Markabe za vstop na višjo raven bivanja, začetek prebujanja svetlobnega telesa in praktične vaje in načrt domačega urjenja do naslednjega srečanja. 

Namen prvega semestra je v svoj vsakdan vpeljati novo neukrojeno miselno izhodišče, se nasičiti z notranjo tišino, spoznati tehnike, vaje, pripomočke, dihanje, zvoke, barve, vibracije…, ki bodo postala vaša nova ali dopolnjena dnevna duhovna disciplina očiščevanja in držanja visokega osebnega zvena. Ob tem bomo razkrivali zamolčana ozadja, ki so botrovala temu, kjer zdaj smo, da bi razumeli svoj položaj v življenju in ga mogli prerasti.


Izobraževanje je namenjeno:

  • tistim, ki bi radi opravljali, podpirali in imeli le še tisto, kar imajo radi

  • tistim, ki hočejo soustvarjati in podedovati dobo svetlobe človeštva

  • tistim, ki delajo z ljudmi, otroci

  • tistim, ki so negativnih delovnih mestih ali v neugodnem življenjskem položaju

  • tistim, ki hočejo in poznajo ljubezen

  • tistim, ki zmorejo sanjati o lepem tudi sredi temin, ki nas obdajajo

  • tistim, ki te strani zazvenijo z njimi


ŠTUDIJSKI KROŽKI 2019, 2020, 2021 (arhiv). Hosta je imela v letu 2019 pet študijskih krožkov in v letu 2020 dva in v letu 2021 tri študijske krožke. Vabljeni k bogatemu in zanimivemu ogledu. Krožke vodi za to usposobljena mentorica Andragoškega centra Slovenije Marjeta Šumrada.  Preberi več.