Zimski gozdni odmik Januar 2023

Zimski gozdni odmik bo na samotni gozdni lokaciji od 20.1. do 28.1.2023. Lokacijo ob prijavi! Prihod prvega dne popoldan, odhod zadnji dan dopoldan, Odmik je 7 polnih dni, v katerem nimate stika s svojim svetom in ljudmi. 

Namera vsakega odmika je individualna, vsakega pokliče iz svojega razloga, gotovo pa nas vse povezuje točka skupnega razvoja, na katerem se nahajamo vsi danes živeči, ki nas kliče k odgovornosti svobodnih, energijskem očiščenju in vključitvi svetlobnega telesa.


Na odmiku ni nikakršnega programa, vse se odvija spontano in kot nam narekuje trenutna situacija. Lahko se odvije tudi v 7-dnevno osamitev, kakor bomo sproti vodeni. To je okvirna predstavitev

1 Prvi celoten dan bomo posvetili pripravam, postavitvi gozdne potilnice, pripravi drv, spoznanstvu, naravnavi na odmik in oblikovanju procesa zorenja za vsakega posebej.

2 3 4 Tridnevni celosten počitek in priprava praga zavesti (beri Gozdni odmik MoškoŽensko.) Vsak si bo lahko kuril ogenj, pohajal po gozdu, poslušal žuborenje vode in se globoko sproščal. Četrtega dne popoldan vstop v prvo potilnico..

5 6 7 Začetek prehranjevanja, izbirno druga potilnica, skupne vodene meditacije, delavnice energijske zaščite, urjenje magičnih kretenj in drugih prizivov moči, ki jih lahko delate doma, individualne ure s skrbnico. /.dan zvečer podoživljanj.

8 Počasno pospravljanje, zadnji obhodi narave, slovo in odhod.


Prehrana: Pred odhodom se posvetujem z vsakim posebej. Načeloma pa potrebujete nekaj hrane po svojem okusu za 4 dni, ki jo v zabojčku prinese vsak zase. Dodana bo skupni hrani v kuhinji in izmenično v kuhi prostovoljnih udeležencev. Zabojček ne bi smel presegati 30 eur.

S seboj: Čim manj vsega. Izjemna osvoboditev vas bo prevzela, ko boste prišli na daljši odmik le z eno majhno malho s pižamo, spodnjicami in zobno ščetko.

Najbolj nujna oblačila, kapa, rokavice, šal, blazina za sedenje na prostem, kozmetika, osebne stvari.

2 ali več debelih dek (štrapac za ven)

Rokovnik in pisalo.

Suhe dišavnice za v potilnico (če jih imate in želite blagoslavljat obred)

Glasbilo: boben, flavta, orglice, dromlica, kitara, saksafon idr.

Vrtne rokavice, morda klešče, zložljiva žaga ali sekirca, pipec ipd.

Ne nosite s seboj nobenega čtiva. Za to bo poskrbljeno v ‘domači knjižnici’.


Cena: 790,00 eur. Možno plačilo na dva ali tri obroke. Prijavljanje odprto z dnem 25.11.2022! 

Prijavite se s spodnjo Prijavni izjavo, ki jo izpolnite na računalnik ali na roke in jo poskenirano ali fotografirano pošljete na info@solahosta.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: