Zgodba in pesem gozda

Knjiga je delo študijskega krožka jesen-zima 2021. Ima 42 strani, A5 format, z avtorskimi ilustracijami. Knjiga je prva v trilogiji povezanih knjižic in začenja tlakovati pot k osebnem preporodu, h katerem gre Zemlja in Življenje na njej. V njej boste našli, kar potrebujete, da v gozdu prepoznate najmočnejšega zaveznika vašemu bitju in kako vas gozd dviguje na vibracijo visoke zavesti. Morda boste v njej našli svoj jezik, ki razume govorico dreves in morda koga povabi k resnični negi dreves skozi dejavno dušno ustvarjalnost.


Iz vsebine Gotovo se v marsikomu dviga dvom o nezmožnosti, da bi uskladili znanje in notranje Življenje z drevesi, zmeraj pa lahko povemo, da poiščite v sebi dovolj potrpljenja, da bi prenašali in dovolj preprostosti, da bi verjeli, da bi pridobili zmeraj več zaupanja do tega, kar je težko, in gotovo zdaj tudi še tuje, preden karkoli brez samo-prepričanja zavrnete.

Drevesa učijo plodne samotnosti, ne zavrzite vsaj te sorodnosti z drevesi, če bi vam nobena več ne bila blizu. Dovolite, da se, tako kot drevesom, Življenje godi. Verjemite, Življenje ima vedno prav! In vaše doživljanje, poglejte nanj iz samotnosti pod drevesi in videli boste, da so zdrava samo tista občutja, ki vas, tako kot drevesa, strnejo in povzdignejo k višku. Vsa občutja, ki so manj od tega, se izogibajte, ker zajamejo le eno stran vašega bitja in vas zmaličijo. In vaša dela, vse kar naredite bolje kot skupek vsega, kar ste naredili do sedaj, je prav. Kaj ni vsako drevo neprestano preseganje samega sebe?


Knjiga je delo študijskega krožka. Ima 53 strani, A5 format, z avtorskimi ilustracijami. Knjiga je druga v trilogiji povezanih knjižic in upodobi živega človeka na tak način, da vaše bitje pokliče k prebuditvi lastne naravnosti. Dušna ustvarjalnost in njene brezmejne moči so vaša prava narava.


Iz vsebine Dušno rojstvo se nam šele začenja dogajati. Sami znamo komaj kaj brati njeno govorico. Z ničemer ne moremo njenega dela slabše pogoditi, kot z ubesedovanjem. Vedno pride do večjih ali manjših nesporazumov. Malo Resničnih stvari je lahko umljivih, kot nam radi dopovedujejo. Večina dogodkov je neizrekljiva, zgodijo se v prostoru, v katerega ni nikoli stopila beseda. Od vseh najbolj neizrekljiva v skrivnostih obstoja, je intuitivnost Duše, katere Življenje, ob našem, ki mineva, traja.


Večna modrost zdravljenja

Knjiga je delo študijskega krožka. Ima 48 strani, A5 format, z avtorskimi ilustracijami. Knjiga je zadnja v trilogiji povezanih knjižic in je priročnik uresničevanja čistosti. Notranja in telesna čistost vas osvobaja vsega nižjega in dovoli zaživeti vaše najvišje dobro. Trilogija vas vodi skozi osebno prenovo, da izidete iz nje tako prenovljeni, da vas Življenje prepozna za svoje. Čas dvigovanja zemljine vibracije je izjemen in ga budne duše ne bi smele pričakati nepripravljene, z zatemnjeno notranjo lučjo.


Iz vsebine Ljudje še nismo začeli Sanjati. Sanjanje, vrhovna umetnost zdravljenja, potrebuje popolno zaupanje Življenju in brezskrbno predajo srčnosti. Skrbi in ogroženost jo potajijo pod skalovja ‘realnosti’ in potiskajo v ozadje, kjer čaka čistine, v kateri ji bo dovoljeno Biti.

Dejavna Duša so vrata Zdravljenju; s Sanjanjem vsega, po čemer Duša hrepeni, netite notranji ogenj, ki začne pritegovati k sebi Svetlobo, Toplino, Moč, Sijaj, Jasnost, Zavedanje…, karkoli si morete predočiti pred dušni zaslon. Prvi poskus Sanjanja je kolebav kot prva vožnja s kolesom. Z rednimi urjenji pa postaja vse jasnejše, barvitejše, natančnejše, podrobnejše, postane Živa podoba, ki sanjano brezhibno priteguje k uresničitvi.


NAROČILO

Knjige lahko naročite po e-pošti, kjer navedete katero knjigo želite, koliko izvodov in naslov. Poravnajte znesek na TTR Društva Hoste, kjer v namenu plačila navedete svoje ime. Lahko tudi pokličete (glejte Stik).

Elektronska knjižica 10.00 eur

Tiskana knjižica 16,00 eur

Ob nakupu vseh treh Cena 40,00 eur (+ 2,00 eur poštnina)