Feniks vstaja

Človek je bil, preden je znova privolil v sestop v dimenzijo časa in prostora, angelski človek polnega 12 pramenskega genskega zapisa. Zdaj so v vnovičnem dvigovanju iz okrnjene (speče) 2 prameske DNK vsi tisti posamezniki, ko svoje napore usmerjajo v osvoboditev izpod miselne matrice, ki je bila ustvarjena le za to, da nas drži v samo-pozabljenju.

Knjiga vas vodi do osebnega preporoda, ki ga mora vsak opraviti sam. Ni bližnjic in ni improvizacije. Ljudje se moramo okrepiti, da bi prenesli dimenzijo visoke zavesti, se očistiti usedlin in materialne in duhovne onesnaženosti ter v sebi ustvariti prostor, kamor se visoka prostorska vibracija lahko ‘usede’.

Knjiga je pisana v jeziku duše in se namerno izogiba znanstvenem in religioznem slengu. Tako je blizu vsem ljudem, ki že zvenijo na valovih srca in že uresničujejo njegove pobude, prav tako pa bo navdušila marsikoga, ki še ni tam, pa to hoče.

Knjiga je odličen pripomoček za oseben razcvet na visoko raven obnašanja in nenadomestljiv prijatelj za vse udeležence delavnic Dvig osebne vibracije.

Glej tudi blog prispevke Sklop urjenj Dvig osebne vibracije.

 

A5, 140 strani, mehka mat platnica

NAROČILO

Knjige lahko naročite po e-pošti (info@solahosta.com), kjer navedete naslov knjige želite, koliko izvodov želite in naslov za pošiljanje. Poravnajte znesek na TTR Društva Hoste, kjer v namenu plačila navedete svoje ime. Lahko tudi pokličete (031 481 014) ali pridete ponjo osebno.

Cena knjige Feniks vstaja 18,00 eur (+ 2,00 eur poštnina)