Feniks vstaja

Človek je bil, preden je znova privolil v sestop v dimenzijo časa in prostora, angelski človek polnega 12 pramenskega genskega zapisa. Zdaj so v vnovičnem dvigovanju iz okrnjene (speče) 2 prameske DNK vsi tisti posamezniki, ko svoje napore usmerjajo v osvoboditev izpod miselne matrice, ki je bila ustvarjena le za to, da nas drži v samo-pozabljenju.

Knjiga vas vodi do osebnega preporoda, ki ga mora vsak opraviti sam. Ni bližnjic in ni improvizacije. Ljudje se moramo okrepiti, da bi prenesli dimenzijo visoke zavesti, se očistiti usedlin in materialne in duhovne onesnaženosti ter v sebi ustvariti prostor, kamor se visoka prostorska vibracija lahko ‘usede’.

Knjiga je pisana v jeziku duše in se namerno izogiba znanstvenem in religioznem slengu. Tako je blizu vsem ljudem, ki že zvenijo na valovih srca in že uresničujejo njegove pobude, prav tako pa bo navdušila marsikoga, ki še ni tam, pa to hoče.

Knjiga je plod skupinskega dela udeležemcev treh študijskih krogov in odličen pripomoček za oseben razcvet na zmago nad seboj. Hvala Andragoškemu centru Slovenije, Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, Vrhniški Občini in Lokalni skupnosti Zaplana za podporo in sodelovanje.

A5, 140 strani, mehka mat platnica

FENIKS VSTAJA je prebujenska knjiga ravno za ta čas.

Sporočila za vsak dan v razmislek in podporo, kjerkoli jo odpreš

Odlomek iz knjige

NAROČILO

Knjige lahko naročite po e-pošti (info@solahosta.com), kjer navedete naslov knjige, koliko izvodov želite in naslov za pošiljanje. Poravnajte znesek na TTR Društva Hoste, kjer v namenu plačila navedete svoje ime ali plačate po povzetju. Lahko tudi pokličete (031 481 014) ali pridete ponjo osebno.

Cena knjige Feniks vstaja 28,00 eur (+ 2,00 eur poštnina)