Gozdne urice za mlade

Gozdna šola Hosta vsako poletje organizira daljše gozdne tabore za mlade, ki v mladih negujejo t.i. bojevniško držo budnih, prisotnih in življenjsko občutljivih. V vzdušje tabora se lažje in hitreje vpeljejo otroci, ki obiskujejo gozdne urice naše šole na Sv. Trojici na Vrhniki, na katerih se brez večjega truda seznanijo z osnovami gozdne oz. življenjske etike.

To soboto 30. marca od 10h do 13:30 (in nato vsako drugo soboto) so Gozdne urice za naše mlade. Vreme bo lepo in toplo. Za plastična oblačila in škornje najbrž ne bo potrebe, je suho. Vsakokrat zakurimo ogenj, za kar so plastificirane bunde neprimerne, ker jih iskre topijo in luknjajo, otrok pa se v njih poti, zato če se le da, naj bo oblečen v naraven material ali v nekaj, v čemer se dobro počuti in se lahko umaže in strga.

S seboj lahko vzame pipec, zložljivo žago, vrvice, ker bomo izdelovali iz naravnega materiala, sicer pa imamo nekaj tega viška. Tudi vrtne rokavice imamo za vse.

Cena 25 eur za člane in 35 eur za nečlane velja za dve soboti t.j. za mesec. V ceni je vključena prehrana. Za drugega otroka je brezplačno s plačilom 5 eur za pijačo, hrano in prigrizke. Lahko plačate na roko ali na račun.

Prosim za najavo otroka, Marjeta

M 031 481 014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: