Občni zbor društva Hosta – Javno vabilo

15.8.2023 prirejamo javni Občni zbor društva za to leto. Mnoge, ki ste izrazili zanimanje za sodelovanje, sem povabila osebno. Če sem koga izpustila, naj mi prosim odpusti in sprejme tole vabilo, kot bi bilo namenjeno le vam.

Letos bom še posebej vesela vaše energije in združenih moči, saj smo vstopili v dva večja, med seboj povezana, podviga. Že 20 let mnogi izmed nas čakamo priložnost, ko bomo lahko izrazili svoje zdrave pobude, kako si urediti zadeve vsakdana na Življenju prijaznejši način. V ta name Hosta, ki je vključena v Svetovno gibanje Duhovne znanosti služenja človeštvu, vstopa v projekt Hektar obilja, ki bo stična točka ustvarjalcev nove Zemlje, kamor želimo privabiti srčneže iz vseh področij udejstvovanja.

Morda je največje veselje Hoste, kako oblikovati pogoje bivanja, v katerem se otroški in odrasli duh more otresti stisk, bolezni in mentalitete nemoči, da bi postal ljubimec Življenja. Ker se finančna sredstva Zemlje preobračajo v prid Svetlobi in bo tudi ta vidik podprl naše projekte, razpisujemo Javni razpis ljubečih rešitev (stran v nastajanju), ki jih bomo prejeli od vseh vas, navdihnjenih uresničevalcev obzirnega odnosa do vsega, bodisi, da to že delate, ali si tega želite, da povezani in močni vstopimo na pot nujno potrebne obnove Zemlje, njenega obilja in nas samih.

Vir nas vzpodbuja in vabi, da se končno izživimo brez omejitev, ki nam jih je predstavljala stara mentaliteta pomanjkanja in si brez administrative in drugih staro-sistemskih pogojev, dovolimo izliv ljubečih rešitev na vseh področjih, od vzgoje in izobraževanja, avtohtonih semen in pridelave, hrane, ravnanja z gozdovi in naravnimi viri, distribucijo in trgovino, celostne čistke Zemlje, prijazne gradnje, čiste brezplačne tehnologije, prevoznih sredstev, delitev javnih dobrin, frekvenčnega zdravljenja, družbene ureditve, služenje namesto vladanja, osvoboditev voda, živali, zdravega in navdihujočega razvedrila, umetnosti…, katerim skupna je srčnost in obzirnost do Življenja. Več svetlosti in uslužnosti kot bo projekt imel, več možnosti financiranja ima.

Če vam ob tem zapoje srce, se ne obotavljajte in pridružite svoj žarek, da bomo svetli močneje zase, za otroke, za planet. Zdaj je čas! Povabite vse, ki lahko soustvarjajo upanje, obilje in svobodo.

Vse to in še kaj na tokratnem Občnem zboru društva Hoste, prisrčno vabljeni Marjeta Šumrada 

Vrhnika, torek 15.8.2023 ob 17:30, Sveta Trojica (glej zemljevid v nogi spleta)

Vstop prost! Najava zaželena!  info@solahosta.com 

Predvidena vsebina:

1 Predstavitev projekta Hektar obilja

2 Javni razpis ljubečih rešitev, oblika vloge projekta idr.

3 Širitev in promocija projektov, povezovanje in sodelovanje

4 Priročnik opolnomočenja Feniks vstaja kot sredstvo zbiranja donacij

5 Skupna spletna stran, omogočanje javnega oddajanja projektov

6 Drugo

Leave a comment

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑