Edinstvena pustolovščina // A unique adventure

Življenje je ultimativni test. Večina ljudi ga ne opravi, ker prepisuje odgovore od drugih in ne opazi, da ima vsak drugačna vprašanja.

Najzanesljivejši način prepoznanja resničnega, je enkratnost, neponovljivost in edinstvenost. Kdor najde svojo pot, ki jo ne morete postaviti ob bok ničimer in nima konkurence, in jo upa Živeti, je test Življenja opravili uspešno.

Zato se potapljajte v lastne tišine in globine, grebite za najbolj lastnim, kar vre v vas kot navdih večnega… in ne potrebuje ne hvale, ne nagrade, da bi se izživelo. Nato temu sledite radostni kot otroci v teku za metuljem.

Ne menite se za nič drugega, bodite kot pravijo Tolteški vidci, slepi in gluhi za ves svet, ki je tu kot vaba za lahkoverne, ki se pustijo zvabiti v past ponavljajoče rutine.

Moč je na strani pogumnih, ostajajte edinstveni potapljalci v notranje lepote


The unique adventure

Life is the ultimate test. Most people don’t pass it because they copy answers from others and don’t realize that everyone has different questions.

The most reliable way to recognize the real is uniqueness, inimitability, and uniqueness. Whoever finds his own path, which you cannot put next to anything and has no competition, and dares to Live it, has successfully passed the test of Life.

Therefore, dive into your own silences and depths, search for the most personal thing that boils in you as an inspiration of the eternal… and needs neither praise nor reward to be expressed. Then follow it joyfully like children running after a butterfly.

Don’t think of anything else, be like the Toltec seers say, blind and deaf to the whole world, which is here as bait for the gullible who let themselves be lured into the trap of repetitive routine.

Strength is on the side of the brave, remain unique divers into inner beauty

One thought on “Edinstvena pustolovščina // A unique adventure

Add yours

  1. …zreducirati življenje na rutino in neupoštevati svoje želje, je smrt za dušo. Naj se duša izraža navzven, dopustiti si znotraj obstoječih okvirjev družbe življenje po svoje… izražati se v tem svetu… In sledi svojim sanjam, filozofiji. Žudnji.

    Liked by 1 person

Leave a comment

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑