Ustvarjalno občevanje

Ustvarjalno občevanje je tisto, ki je prosto skritih interesov, trikov, zlaganosti in prevar. Ustvarjalnega občevanja je sposoben tisti, ki premore iskrenost samo-uvida, priznanja zmot in ponižnost, ki dovoljuje osebno rast. Res je, kadar odvržemo maske, postanemo surovo ranljivi, a sprejmimo to ceno odkritosti in postanimo voljni za življenjske rešitve in moči. Na kratki rok to morda ne deluje najbolj privlačno, a na dolgi rok to pomeni popolno metanojo, v preobrazbo dojemanja resničnosti, ki nas oživi.

Osvoboditev uma je nehati se istovetiti s telesom in biološkimi razlikami, čeprav obstajajo, a za doživljanje resničnosti noben spol ni za nič prikrajšan. Poniknimo v duhovno resničnost, ki je brez ali oboje spolna in začnimo očarljivo občevati z duhom človeka, ne z moškim ali žensko.

Ne hitimo, mirno plavajmo s tokom in raziskujmo, prisotni v zaznavanju energij, ne fizičnih pojavnosti. Prisluškujmo zaznavi svojega telesa, ki ima tisočletja star spomin in postanimo ubrani z njegovo neovrgljivo modrostjo. Opazimo, kdaj se v nas vzdigne strah in ne dopuščajmo, da strah vodi naše odločitve. Umikajmo se v naravo, kadar le moremo in se oddaljimo od neresničnega kaosa družbenega življenja. Ponovno se priklopimo na našo naravno zmožnost dojemanja resničnosti in na druge izjemne zmožnosti, ki so bile zadušene pod invazijo tuje misli.

Za Hosto M. Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: