Hosta jesen-zima

Na začetku novega šolskega leta ali preprosto na začetku novega vsem prav lepa hvala za zaupanje, prebiranje in soustvarjanje dela Gozdne šole Hosta. Vse več vas je, ki hrepenite po nežnem, jasnem in odkritem povezovanju med ljudmi in po osebnem zadovoljstvu in zdravju, katerega uresničitev je poslanstvo Hoste.

Tudi letos se bomo, po čudovitem poletnem gozdnem odmiku, ponovno brali, povezovali, navdihovali in skupaj rasli k, upam, še lepšim različicam nas samih. Zaradi ugodnega odziva nad našimi vsebinami, smo letos pripravili nekaj izobraževanj in novih delavnic za jesen in zimo ter seveda gozdni krožek za naše malčke in mlade.

Vabljeni k prebiranju prenovljenih in obogatenih spletnih vsebin https://solahosta.com/ in k udeležbi ter na brezplačni predstavitvi Hostinih programov v sredo 25. septembra 2019 ob 18h v Klub Orfej Vrhnika in v četrtek 3. oktobra ob 17h v Cankarjevo knjižnico na Vrhniki.

Kulturno umetniški klub Orfej, ki ima pridih rustike in domačnosti, je Hosta letos prevzela pod programsko zaščito, k oblikovanju katerega vabim tudi vse vas, ki imate sorodne ljubezni ali bi se radi preprosto umetniško izživeli v klubskem vzdušju in prasketu ognja. Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: