Zaključek študijskih krožkov

V soboto 11.12. smo zaključili s trimesečnim brezplačnim izobraževanjem treh Študijskih krožkov Zgodba in pesem gozda, Navade naravnega človeka in Večne modrosti zdravljenja, ki jih Gozdna šola Hosta že tretje leto organizira v sodelovanju z Andragoškim Centrom Slovenije, Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter Lokalnimi skupnostmi in Občinami.

Veseli smo, da nam je, kljub vse strožjim ukrepom, uspelo speljati in zaključiti vsa tri izobraževanja. Najtežji del pa ni predstavljalo okolje, temveč osebna zadržanost pri osebni preobrazbi. Letošnja vsebina krogov je bila v pomoč tistim, ki bodo hoteli iziti it tega procesa kot zmagovalci, pripravljeni zapustiti preživelo, neživljenjsko, in se pustiti oblikovati v nova, občutljivejša, z Življenjem bolj ubrana bitja.

Potovali smo po Sloveniji, doživljalo sevniški, škocjanski, notranjski in kraški gozd. Se posedli v toplo zemljanko in naredili močne zdravilne obrede, postili smo se in čistili…, ponudili smo podobo celovito prenovljenega človeka, ki zna rabiti gozd za osebno nego, se hoče osamosvojiti v razumevanju in voljan opustiti vse, kar ga ovira pri poslanstvu ljubečega ustvarjalca.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: