Dvig osebne vibracije 6 Smer evolucije zavesti

Radosti me misel na to, da si bomo lahko končno brezskrbno in brez zgražanja delili lepote, širine in višave, ki so nam na voljo, in ki nas čakajo že zelo dolgo, da se odločimo zanje. Delavnice Dvig osebne zavesti so samo-ustvarjalnice, so postajanje živih umetnin, ki so se dušile v nas, so upodabljanje še nam neznanih, a še kako resničnih dimenzij, v katerih ni senc in temin, ki ta hip Zemljo še oklepajo v prisilni jopič. So pa tudi za debelokožce, ki hočejo razširiti svoj pogled in nase in na naš svet upajo pogledati iz višje perspektive. Tega bodo sposobni le tisti, ki se hranijo z levjo srčnostjo!

Tako zagledani smo v ta svet, ki nam je bil namerno poveznjen čez našo brezmejnost, da ne verjamemo več v lepo in dobro. Ko nekomu omenim, naj bo dobre volje, kajti zora novega dne se že svita na obzorju, odvrne, da ne verjame, da bo on to doživel. Pozabil je, da je Ustvarjalec in se pustil zvleči v brezup in nemoč, v katerih s svojo betežnostjo hrani ravno to, česar noče. Ne vidi se! Ne vidi, kakšno moč ima prav ta hip s tem, kar oddaja! Pozabil je, da je ustvarjalec, ki lahko s svojim žarom ustvarja natanko to, kar hoče.

Zdaj, ko po starem ne gre več, kam naj gre naš naslednji korak? Naravna inercija evolucije zavesti gre v odgovorno svobodo in v samo-odločanje iz nje. V samoniklost, iz katere vse naše poteze izhajajo iz nam lastnega in v katero se ni vrinilo nič tujega. Bližamo se stopnji zavesti, na kateri smo popolnoma samo-zavestni in svobodni, odgovorni zase in brez kakršne koli avtoritete zunaj sebe, razen Boga v sebi, ki je naša dejavna Duša, uresničena v Ljubezni, ki smo.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Dvig osebne vibracije 7 Človek STOP!

Delavnice Dvig osebne zavesti (Koledar srečanj od 9h do 10:30, na prvem srečanju se lahko dogovorimo za drugo uro, če boste izrazili željo).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: