Še hočemo prvomajske kresove?

Mnogo je stvari, ki jih bomo morali zapustiti, da bi se razcveteli v duhovno višja bitja. Na našem prvem srečanju Dviga osebne vibracije ali Uglasitve na novo dobo, je to tema kontemplacij do naslednjega snidenja. Kaj hočemo, če nam nihče ne posiljuje svojega?

Preden si lahko resno odgovorite na to vprašanje, potrebujete ure in ure, dneve in dneve ponotranjenja, ki vas očisti balasta, ki smo si ga dovolili in tudi hoteli nanesti na notranjo čistost, da bi se iz novo ustvarjene praznine lahko zganilo kaj življenjskega.

Kurjenje prvomajskih kresov je ameriški običaj iz leta 1886, ko so se zatirani delavci prvič postavili proti tiranu (Heymarketski izgred, Chicago), ki jih je držal na verigah polne zaposlenosti in minimalnih plač, natanko temu, proti čemer se danes vzdiguje delavstvo vsega sveta. Znova se vprašajmo, še hočemo stavkati ali hočemo pisati svojo zgodovino?

Stavka je dejanje človeka, ki se je pozabil v svoji ustvarjalni moči. Zdi se pametna poteza, ker se zanjo odloči množica, pa se vseeno zaustavimo in poskusimo poiskati drugo možnost, ki bi se vzdignila v človeku, ki veliko meditira.

Ljudje smo izjemno močne energijske sonde, ki s svojim miselnim nemirom ali mirom ohranjamo in povečujemo to pač, kar oddajamo. Če ste zatirani, se umaknite iz zatiranega občutja kot iz zoprnosti, ki jo nočete in vložite vse napore v tako počutje in kreacijo okoliščin, kakršne hočete. Vidite, protesti povečujejo natanko to, česar nočete, ker svojo pozornost usmerjate v upor, ne v kreacijo.

Če ste iz nepoučenosti še vedno vlekli ta star običaj v sedanjost in nevede podprli naklonjenost svoji zatrtosti, je najbolje, da ta ogenj nažarčite z novo energijo vstajenja iz pohlevnosti v spominjanje lastne moči in v tistem trenutku taki tudi zares postanite. Razumite, da pri notranji kreaciji ni časa! Vse se zgodi natanko takrat, ko je notranje upodobljeno in s srčnostjo podkrepljeno! Tako bo ta isti uničevalni ogenj, ki vas drži v suženjstvu, dobil novo ustvarjalno moč, ki zmore iz teme potegniti ne samo vas, temveč vse duše, ki jih boste s širino srčnosti mogli zaobjeti v svoj krog moči.

Sijte in ostajajte sijajni iz lastnih moči, Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: