Telepatija rastlin

Več kot 70 let je bilo treba, da so ugotovitve Clevea Backsterja dosegle javnost in naletele vsaj na manjše razumevanje. Morda se vegatarijanstvo zdi dieta za višje razvite, pa vendar so iz gledišča Življenja vsa bitja enako živa. Backster je oče poligrafa, detektorja laži. Vladne službe, vojska… so ga uporabljali za ljudi, on ga je uporabil na rastlinah, da bi meril njihovo ‘čustvovanje’ oz. elektro-magnetne odzive. Nekega dne leta 1966 je za vedno spremenil svoj odnos do vsega, kar je vedel.

Želel je napraviti poskus, da rastlini povzroči manjšo škodo z ognjem vžigalice, da bi videl njeno reakcijo, pa je obstal presenečen, da je rastlina doživela stres že ob njegovi misli, da ji bo to storil. Še bolj poln občudovanja nad skrivnostjo Življenja pa je bil, ko je videl, kako so rastline vpete v okolje in doživijo stres tudi ob trpljenju drugih prisotnih bitij, naj bodo nižje razvita bitja, kot so kozice.

Vegetarijanci, premalo je le jesti rastline in misliti, da ste že tam, kajti rastlina že ob vaši misli, da jo boste pojedli, kriči od stresa, ki ga absorbira vaše telo. Edini način, da rastlini (in sebi) preprečite stres je, da jo od vsega začetka, ko pridete v stik z njo, obsipavate s hvaležnostjo in razširite blagoslov na vse, ki so sodelovali pri njeni rasti, dostavi do vas, Zemlji za njeno plodnost in Življenju za njegove pogoje in možnosti.

Šele zdaj vam hrana ne bo škodila, naj bo taka ali drugačna, saj zdaj ve, da je to njeno poslanstvo, ki mu rada ustreže, kadar je cenjena. Kaj ni tako tudi z nami? Veliko lažje je doseči zadovoljstvo hrane pri lokalnih pridelovalcih in krajših poteh, ki jih potrebuje, da pride do vas in pa tista, ki je ostala taka kot nam jo je namenil Bog. Tako boste s pravo izbiro hrane in s hvaležnostjo veliko pripomogli k dvigu osebne frekvence in zmanjšali kvaren vpliv industrijske hrane na vašo zavest.

Cleve Backster Secret life of plants

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: