Magija tišine

Zemljani smo okuženi z nečednostmi, ki jih kot prebujeni resno obžalujemo, vse pa izvirajo iz miselnega nemira, iz zmede, iz katere ne zaznamo svoje lastne vibracije. Ena od tarč dobrohotnih sil, ki bijejo bitko za nas, je ta, da dregajo v naš telesni spomin, zato nas odvračajo od obrnjenosti v ta svet že vso znano zgodovino.

Filter, kjer razumemo kaj je res in kaj ni, prostor jasnosti, ki nam zazveni kot lastna melodija, prostor spominjanja lastne vibracije je tista tišina, v kateri jo VSE stvari tega sveta ne dosežejo. Vaš um v njej ne obstaja. Kdor se izuri v vstopanju v ta svet prostor, ta skozi zven tišine prebudi svojo pravo naravo in nikdar več vas ni moč prevarati in zapeljati v nekaj, kar bi vam škodilo.

Poskrbite za mir v telesu! Ne mislite, da ste mirni, le mirno bodite, mir naj doživi vaše telo. Pomirite se z vsem, kar ste naredili in kar so vam storili, resno se urite v dnevnem opuščanju osebne zgodovine in vsega od včeraj, umikajte se v svet prostor, kar se da pogosto in ob vsaki priliki, tudi med drugimi početji. Negujte notranjo tišino in visok zven miru in vaše telo, in vi z njim, se bo spomnilo svoje sijajnosti.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: