Družba brez denarja?

Zakaj plačujemo, da lahko živimo na planetu, na katerem smo rojeni?

Ob začetku vsake civilizacije je premisa, izhodišče, iz katerega izhajajo vse druge izpeljave in ta je, da je vredno vsako življenje. Vsaka oblika življenja ima danost, dovoljenje in pravico, da živi, se raziskuje in raste. Če je njeno okolje, skupnost, družba, kultura taka, da izhaja iz te predpostavke, potem denar ni potreben. Vsak je cenjen in vsakdo sme uresničevati svojo notranjo lepoto, ki je v službi ljubezni v nenehnem izpopolnjevanju.

To je morda poglaviten miselni preobrat, ki nas čaka, da se odtrgamo od monetarne vrednosti Življenja in sprevidimo, da ima vsako Življenje in vsako njegovo dejanje vrednost zato, ker je ŽIVO. Zdaj lahko vidite pravi smisel obstoja denarja, ki s svojim vrednotenjem določa višjo vrednost mrtvim stvarem kot živim. Se niste nikdar vprašali zakaj morate plačati, da živite? Zakaj je vedno premalo za vse in nikdar dovolj za vse?

Če želite to prepričanje zaživeti, potem ničesar ne storite zaradi denarja (ali drugih Zemeljskih ‘časti’) in začnite uresničevati svoje ljubezni, ki so vaše Življenje in vaša večna slava…, če morete. Neustrašnost pri zalezovanju svojih najbolj lastnih srčnosti, je pogum, ki me gane bolj kot kaj drugega.

Lepotite in ostajajte lepi, Marjeta Šumrada

INFO 4.6.2022 od 9-11h, Sv. Trojica Vrhnika (Zemljevid v nogi spleta Hoste)

Prijava (ime in priimek, telefon) na info@solahosta.com

Več Urjenja v naravi 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: