Koraki do moči 2/4 – Zakaj sem tarča?

Vaša apatija, brezbrižnost do osebne preobrazbe, hodita zlaganosti na roko. Ko postajate vse bolj čuteči, občutljivi in dovtipni, vas laž ne dobi več v svoje roke. Na volitvah točno vemo, da izbiramo med večjim in manjšim zlom, pa vseeno volimo! Predsedniki držav niso odločevalci! Nad njimi je še 47 nivojev odločanja in predsednik ne ve niti koga vprašati za dovoljenje do višjih nivojev moči.

Politiki so se menjavali, mi in svet pa smo vedno bolj bolni in nesvobodni. Vsi smo ujeti v laž, tudi tisti, za katere menite, da imajo moč kaj spremeniti. Pa vendar je to glavna igra, ki ji naseda večina vas, ki ne objavljate avtentičnih objav, temveč le delite tuje in jih sodite, toliko raje, če se z njimi ne strinjate, da se lahko izživite v svojem napuhu. Kakšen smisel ima, da zlaganec sodi zlaganca? To nas zaslepljuje že tisoče let. Sprejmite, da ne veste.

Vi ne veste, a ve Bog, ve Ljubezen, ve Življenje. Kadar ljubite, ste vedenje! Veselite se, zdaj veste, kako deluje svet, ki ste mu pripadali, in ki umira. Pripravite se še na mnoge druge razkrite zamolčanosti, ki vas bodo pretresla do dna duše od hudobije, ki jim botruje. Se boste razpočili od jeze, zgražanja, šoka, besa, panike, strahu? Potem je z vami konec. Tema tovrstnih razpoloženj vas bo pogoltnila. Še vedno vam ni jasno, da ste sam svoj gospodar.

Drugi korak do moči je spoznanje, da je ta velika laž potrebna, ker se vas brezčutni bojijo kot hudič križa! Bojijo se vas v spominjanju vaše ustvarjalne moči, sijaja in ljubezni. Kajti, če ne veste, da ste v ljubeči ustvarjalnosti nepremagljivi, potem vas oni, ki ničesar ne čutijo, razen potrebe po nadzoru in oblasti, zlahka napeljejo, da vi ustvarjate to, kar hočejo oni. Ti, človek, si ustvarjalec resničnih svetov, oni morejo le posnemati že obstoječe! Zamislite se nad pravkar povedanim!

Sami si ustvarjamo lastno ječo! Imamo, kar smo mi ustvarili po njihovih mrtvih zamislih in mislili, kako imenitni izumitelji smo. V resnici smo se z vsakokratnim mehanskim izumom, ki so nam ga porinili pred zaslon pozornosti, degradirali v živih ustvarjalnih močeh. Ustvarjali smo posnetke danosti, kot npr. telefon posnema telepatijo, popolnoma pa se pozabili v resničnem občevanju živih, ki ne potrebuje besed, le ljubečo pozornost in občutljivost, ki ji sledi kot eter cvetu.

Sijte in ostajate sijajni, Marjeta Šumrada

Uglasitev na novo dobo 25.6.2022 ob 8:30 Vrhnika

Uglasitev na novo dobo Serija prispevkov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: