Koraki do moči 3/4 – Silovitost brezmadežne narave

Kdor blati, naj bo tisti še tako umazani, ta še ni v jasnosti. Ravno on je tisti, ki s svojo nenaklonjeno pozornostjo vzdržuje to ‘zrežirano dramo’ in sporoča: hočem jo, da se pasem na njenih peklenskih pašnikih. Blatenje lahko prihaja le od nekoga, ki je sam poln blata. Lačen nizkih energij je postal odvisen od njih in velika večina se jim ne bo mogla odreči. Zvezala jih je k sebi kot pajek svoj plen in popolnoma zatemnila njihovo luč. Ti bodo ponovili krog na tretji ravni zavesti in potrebovali še močnejše tirane, da se bodo ponižani vendarle odločili za ljubezen.

Zemlja je edini planet galaksije, na katerem obstaja monetarni sistem. Njegov edini smisel je držati nas v šahu pomanjkanja in podrejenosti. Leta 1913 so bile ustanovljene t.i. državne rezerve in dolžniški sistem. Od takrat je krivulja našega resničnega, duhovnega napredka strmoglavo padala. Vse skupaj so nam zapakirali tako, da je bilo videti, kot da napredujemo in nam v dokaz postavljala pred oči mehanske izume, s tem pa zabrisovali svoj interes po lastništvu nad našim premoženjem in življenjem. Njihov poslednji udarec popolnega prevzema lastništva nad nami se godi prav zdaj pred vašimi očmi. Že vidite? Še ne?

Tretji korak do jasnosti je telesno prepričanje, da niste šibke, neumne ovce (oprostite ovce, vaša inteligenca je neoporečna). Ste močni in družinsko složni! Ste pokončne vere in neustrašni bojevniki luči! Ste pripadnik Ene rase in vzvišeni nad vsakršno delitvijo! Ste nepremagljivi v svoji brezmadežni naravi! Ste sijajni ljubimci Življenja! Vstanite zdaj in zasijte v samo-spoznanju in sovražnik bo poražen brez boja stisnil rep med noge.

Sijte in ostajate sijajni, Marjeta Šumrada

Uglasitev na novo dobo 25.6.2022 ob 8:30 Vrhnika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: