Gozdna šola in zdravljenje

Lepo pozdravljeni v novem ciklu, katerega mesec september predstavlja začetek tistega obdobja, ki sledi dopustom in počitnicam, a vsi vemo, da v Življenju ne obstaja nič takega kot so počitnice, v katerih bi lahko odmislili duhovno disciplino in se ležerno, v ‘udobju’ samo-spozabljenja, razvlekli na soncu.

Zato počitnice ves čas so, ali pa ves čas niso, vseeno je, kadar ste ubrani z lastnim ritmom tihega uma in prisotnega telesa. Takrat okoliščine za vas pomenijo priložnost za vnovično sprostitev v zaupanju Volji Življenja in predajo Moči, ki vas Živi. Vselej počivate v Njem in vselej delate na tem, da tega ne pozabljate.

Vsak napor, ki ga opravite v smer nege Miru, neodvisnega od okoliščin, je več zdravja za vas. Danes vem, kako se pustimo pretentati in do konca ne sprevidimo, da smo vse življenje lovili lasten rep, ko bi se lahko le zaustavili in Življenje s svojimi Visokimi darovi, bi nam streglo od spredaj in zadaj.

Tako končate bolni in mentalno nezmožni premika, ki bi vas utiril v tok z Življenjem ubranih. Ne odlašajte do zadnjega, začnite Zdravost in Sijajnost negovati kot sveta grala in (v)stopnici za bivanje med Budnimi.

Gozdna šola in zdravljenje

Leave a comment

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑