Eno soboto v mesecu organiziramo sproščen, poučen, deloven in raziskovalen gozdni dan za osnovnošolca in dijake. Dijaki lahko izberejo delo v naravi za lasten izbor obveznih 30-ih delovnih ur, ki jih morajo opraviti v šolskem letu. 

Sobota 18. marec 2023 ob 9h do 15h: Obeta se sončen in topel dan.  Gozdne urice v sliki.

S seboj: Prigrizek mimogrede pred kosilom in morda po njem, nekaj, kar otrok vzame v roko in sproti je. Eno toplo ognjeno kosilo za na ogenj ali žar; hrenovke (mesne ali veganske), druge enostavne pečenine ali sir za na žar, zelenjava za na žar (bučke, paprika, koruza, krompir, korenje…), sadje, kruh in drugo po osebnem okusu. 

S seboj je zaželeno: vrtne rokavice, pipec, vrvice, povečevalno steklo, zložljiva žaga, mini sekirca (za večje), vrtne klešče in drugo gozdno orodje.

Telefon naj otrok pusti doma, za morebitne stike je na voljo telefon skrbnice.

Cena: 35,00 eur/gozdni dan na licu mesta ali 45,00 na TTR

Za koga: Gozdne urice so namenjene osnovnošolskim otrokom in dijakom. Sprejmemo do največ 12 otrok. Prijave po spodnji izjavi poslani na info@solahosta.com.. Samo za prvi obisk oz. novega otroka in velja za celo sezono!

Izjava: Pred prvim obiskom prosim izpolnite priloženo izjavo, v kateri nas obvestite o morebitnih alergijah otroka, prehranski netoleranci, občutljivosti  na pike, sonce, idr., zdravstvenih posebnostih, vedenjskih posebnostih in drugem po vaši presoji, kar nam pomaga podpreti zdrav otrokov razvoj.

Izjavo (glej spodaj) stiskajte, izpolnite, podpišite in prinesite s seboj na prve gozdne urice ali pošljite po e-pošti!

Nazaj na Doživite gozd