Na poletni solsticij

Čarna moč narave s pesmijo srca in hvaležnostjo duha

V četrtek 20.6.. ob 16h prisrčno vabljeni v Brekovice pri Žireh vsi ljubimci življenja. Pod drevesi in ob ognju bomo povezali Krog pojočih src, Čarne moči narave in Ekologije duha v eno slavje na poletni solsticij, ko so zemljine moči izrazitejše. Vabljeni tudi vsi, ki se krožkov niste mogli udeležiti in v vsebinah najdete sorodnega duha.

Druženja v slavo in hvalo življenju so nekoč bila del kolektivne misli in kulturne tradicije, danes le še sem in tja kakega posameznika, ki še čuti utripanje življenja. Mistiki so prepričani, da nas lahko reši le popoln preobrat naše pozornosti iz človekovega imaginarnega sveta, na živi svet narave in duha, kajti naša pozornost je hrana: kamor se steka, tisto neguje. Zato upor nima nobenega smisla, z njim se še vedno obračamo ravno na tisto, česar ne želimo in postaja vse večje. Kar šteje je tiho izlivanje svoje pozornosti v tisto, kar želimo da uspeva. Uporabimo to silno moč, ki jo imamo kot posamezniki in začnimo svojo moč obračati na življenje, ki nas v zameno oživi.

Zaželeno simbolično darilo v obliki prigrizka, pijače ali dišavnih kadil, ki jih bomo zaužili in darovali na obredu..S seboj vzemite podlago za na tla in po želji glasbeni instrument za spontano spremljavo in prepevanje.

Gozdna šola Hosta 031 481 014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: