Brezplačen ŠK Telo Okno priložnosti (3/3) – Pobotanje s telesom

Ko prenehamo posiljevati telo s svojim programom in pogojenostjo, se konflikt ustavi in oživi vez med nami in telesom. Ni več potrebe, da bi se popravljali in izboljševali, sami sebe sprejmemo v svoji primarni izraznosti, ki smo jo nekoč povlekli vase. Nobena samo-pomoč, duhovne vaje, rituali, mantranje in meditacije ne pomagajo, če ne razrešimo tega prvega izhodišča.

Če se zadržujete v stanju ogroženosti kot stalnici… poiščite, poimenujte in razložite to ‘grožnjo’. Če boste pri tem raziskovanju iskreni in vztrajali do konca, boste spoznali, da se kot pijanec plota držite ideje, da morate imeti vse pod kontrolo in hočete vse opraviti po svoje in da vi že veste. Zapustite to točko… sprostite se z nenačrtnostjo svojega življenja in skočite v Njegov tok. Ne potrebujete niti mahati z rokami, da vas nese v svobodo življenjskih zmožnosti.

Tako se začne pobotanje z vašo energijsko matrico. Začnete prepoznavati svojo miselno nepremakljivost za resnično povzročiteljico zakrnele samo-izraznosti. Morda je res, da ste kot majhni padli pod težko vladavino odraslih in se instinktivno potegnili vase, da bi preživeli… vendar niste več majhni! Zdaj ‘zadevo’ lahko prevzamete v svoje roke. Kako mislite, da se bo telo odzvalo na popustitev tega pritiska in na to, da mu končno pritiče, kar mu gre?

Vprašajte sebe, kako bi se vi odzvali, če bi bili prepoznani in cenjeni za to, kar ste? Postali bi radostni in sodelujoči… ogroženost bi postala medel spomin! Tako bi tudi telo začelo sodelovati z vami in končno živeti samega sebe v svoji sijajnosti in moči.

Celoten opis krožka Sprejme do 12 udeležencev

Kdaj in Kje: Prvo srečanje 15.7. 2020 ob 17h na Zaplani nad Vrhniko (skupaj 7 srečanj v treh mesecih)

Cena: Brezplačno! (Financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: