Dvig osebne vibracije 2 Složni smo nepremagljivi

Kakšno veselje me preveva ob pogledu na končno vstalo Slovenijo in svet, ki se je po eone dolgem dremežu vendarle streznil v uvid, kaj je družbena ureditev, v katero je privolili. Kadar se meša lonec, usedline priplavajo na plan. In meša se že dolgo, bolj intenzivno 20 let, prav vreliščno pa zadnji dve leti. Vse postaja razkrito. To je prva znanilka višjih energij, ki so konec leta 2020 začele oblivati Zemljo.

Zdaj ni več Zemljana, ki bi ne vedel, da se mora brcniti v zadnjo plat in se začeti lepše obnašati. Veliko poti je, po katerih so Svetlobna bitja pomagala premakniti perspektivo človeka iz zatopljenosti v zemeljske stvari, v vesoljno Enost in si to zastavila za svoje poslanstvo. Ni večjega od tega, kot je osvoboditev tebe, človek, ki zaradi moči ljubezni veljaš za kraljevsko raso vesolja in Zemlje, ki je zaradi vode, zelenja in biotske raznovrstnosti dragulj stvarstva!


Naša realnost, kot jo poznamo, leži pod sloji in sloji laži, prevar, utvar in zablod. Kdor bo mogel zaobjeti delovanje te ‘realnosti’, ki jo utrjuje s fizičnimi očmi z dneva v dan in jo tudi prenesel, ta bo šinil v novo, širšo perspektivo gleda nase in na Življenje. Ta dvig ga bo odrezal od te, na dobičku, pohlepu, rivastvu in boju za preživetje zasnovani miselni matrici.

Nam znani 3D svet je zasnovan na deljenju, ločevanju in spornosti, da nam načrtno jemlje složnost, spominjanje samih sebe in moč enotnosti, iz katere bi mogli poraziti sile teme brez vsakega boja. Človeštvo ima dušo, Zemlja ima dušo, sile, ki nas zavajajo, je nimajo! Vedo, kdo smo, zato se trudijo, da bi se tega ne spomnili, kajti, če bi se spomnili moči ljubezni in sloge, ne bi imeli nobenih možnosti vladati nam.

Združeni smo ljudje nepremagljiva sila, dominantna sila! Ne v smislu nadvlade nad nekom, temveč v moči, ki jo imamo, kadar si nekaj složno zahočemo. Dolgo nismo cenili, kako močni smo, kadar delujemo iz ljubezni in sloge. Blagor tistemu, ki bo sposoben odpustiti krivice, ki so mu bile storjene, ker se je odločil za Ljubezen in Življenje in za vedno zapustil temine smrtne ogroženosti, užaljenosti, zamer in maščevanja.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Sklop urjenj na temo Dvig osebne vibracije 3: Objektivna perspektiva

Info:

Prijave na info@solahosta.com

Koledar delavnic

Sv. Trojica Vrhnika (100m od cerkve Sv. Trojice na mirni sončni jasi)

Potrebujete podlago za na tla in lahkotna oblačila.

V primeru slabega vremena prestavimo na dan, ko bomo lahko uživali podporo Zemlje.

Prispevek 25,00 eur ali 30,00 na TTR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: