Dvig osebne vibracije 3 Objektivna perspektiva

Razlika med nizko in visoko zavestjo je ta, da iz nizke gledamo ven iz sebe ter čakamo in zahtevamo, da se bo spremenil sistem ali nekdo drug, iz visoke pa smo pri-sebi, drugim dovoljujemo njih same, in se preoblikujemo mi. Mnogi so se v času korone preobrazili v nekaj lepšega, postali neznanci celo samim sebi, neznanci, ki jih začenja lastna družba vse bolj vabiti v tihotenja, v osamo in v upodabljanje sveta po svoji novo nastajajoči notranji lepoti.

Morda ste eni izmed njih. Preobrazba, ki jo novo preobraženi sevajo iz sebe, je vse večja odmaknjenost od drame, ki nam jo poskušajo predočati ‘brezdušni’, skozi denarju/interesu prodane medije. Prepoznate jih po tem, da netijo sovraštvo, hujskajo k uporu, k nasprotovanju in drugim smrtnim ‘vrednotam’. Kadar zaslišite sebe ali druge soditi, da bi bilo treba Putina npr. obesiti na Kremeljski trg, potem lahko veste, da iz vas/njih govori tema (nevedna, sodbena, hujskaška, prepirljiva, naduta, sovražna) in nikakor ne Svetloba, ki nima sodb, ima le jasnost, ki nastaja iz odmaknjenosti od te zrežirane drame. Ne trgajte dogodka iz konteksta, ki ga pa ne poznate. Čakajte, potrpežljivo čakajte v svoji tišini in zjasnilo se vam bo, da so mediji javnega obveščanja sredstvo netenja sovraštva in ne objektivna poročila. Ne nasedajte jim!

Če ste se ujeli v to dramo, ji pustili, da vaš fokus izvrže iz vaše duhovne evolucije v svet stvari in uničujočega čustvovanja (večina gre ravno sem), potem je za vas ta hip najpomembnejše, da si povrnete objektivno perspektivo. Nič ni pomembnejše od vnovične vzpostavitve neposredne vezi s svojim Virom! Nič!!! Nihče ne more tega narediti namesto vas! Želim si, da bi vsaj hoteli razumeti, kaj to pomeni v praktičnem obnašanju za vas, in da bi hoteli narediti vse, da udejanjite svojo odločitev po duhovnem vzpenjanju, če je le pristna.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Dvig osebne vibracije 4 Premik perspektive

P.s.: Kdor želi objektivna poročila, naj javi na spodnji e-naslov. Posredujem povezave.

Info:

Prijave na info@solahosta.com

Koledar srečanj Sv. Trojica Vrhnika (100m od cerkve Sv. Trojice na mirni sončni jasi)

Potrebujete podlago za na tla in lahkotna oblačila.

V primeru slabega vremena prestavimo na dan, ko bomo lahko uživali podporo Zemlje.

Prispevek 25,00 eur na licu mesta, 30,00 eur na TTR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: