Dvig osebne vibracije-Napoved sklopa delavnic

Evolucija je neustavljiv in nikdar dokončan proces. Nihče ne ve, kam nas bo pripeljala, vseeno pa je naslednji korak popolnoma jasen. Če vam ni, si ga morate zjasniti, sicer vam ga bo vsilil nekdo drug po svojin interesih. Čas je prišel, da moč vzamete nazaj v svoje roke. Bila nam je odvzeta s prevaro in posamezni oblastiželjneži so nas prodali za svoje ambicije.

Vsi smo iz istega Vira. V tem času je vse bolj nesmiselno še sloneti na posrednikih med nami in Virom, naj bo to duhovnik ali politik. Dvig osebnega zvena potegne za seboj odgovornost zase in odločanje iz sebe. Pomagano nam je iz najvišjih sfer, vendar ne mislite, da se lahko za vas karkoli zgodi brez vašega angažiranja. Sedenje v naslonjalih je zastarano početje pasivne zavesti, ki jo morate zapustiti in se s svojo voljo in svojimi napori zateči v vse načine osebnega čiščenja. Molite, meditirajte, tišajte se in naravnavajte svoje žarišče na namero ustvarjanja dobrohotnega izražanja veselja zase in za vso Zemljo, in to počnite goreče in vztrajno in vse bolj izčiščeno.


Zdaj gre zares! Gre se za vas, za človeštvo, za ohranitev najvišje izraznosti božanskega, kar človeškost je, za zmago ljubezni in svetlobe nad brezčutno kontrolo teme, ki se sama od sebe ne bo zaustavila. Vsi posvetni opravki morajo zavzeti svoje resnično pristransko mesto, ki smo jim po volji prisile pripisovali prevelik pomen in se z vsemi močni vlivati v visoka čutenja, se aktivno angažirati v razdajanje najboljšega od sebe in sijati brez vseh zadržkov čez temine, ki preplavljajo Zemljo.

Sledijo še drugi prispevki, morda knjiga… predvsem pa kličem k vam, ki vas tihotenje vse bolj navdaja z jasnostjo in močjo, da se nam pridružite na dvigovanju, osveščanju dogajanja za kulisami, necenzuriranih pogovorih, molitvi, kontemplaciji, meditiaciji in odkrivanju viskokih tehnologij človeškega organizma, ki so nam bile zamolčane. Človek, angelsko bitje, močan sam po sebi, ki zmoreš le s spominjanjem samega sebe poraziti temo v sebi, pridruži se nam na prvem srečanju v soboto 16.4.2022 ob 9h na našem placu na Sv. Trojici na Vrhniki. Vabljeni tudi na vsa naslednja srečanja 7.5.2022 in drugih, ki jih najdete na koledarju na home strani. Dobivali se bomo po potrebi, morda na 14 dni, na tri tedne ali morda enkrat mesečno, zagotovo pa redno brez prekinitev sijali ves čas.

Prijave na info@solahosta.com. Prispevek 30,00 na TTR ali 25,00 eur na licu mesta. Več o delavnicah.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Sklop urjenj na temo:

Dvig osebne vibracije 2 Složni smo nepremagljivi

Dvig osebne vibracije 3 Objektivna perspektiva

Dvig osebne vibracije 4 Premik perspektive in telesna bolečina

Dvig osebne vibracije 5 Priklopljeni na ‘respirator’

Dvig osebne vibracije 6 Smer evolucije zavesti

Dvig osebnega vibracije 7 Človek STOP!

Dvig osebne vibracije 8 – Pot junakov

Uglasitev na novo dobo 9 Paradigma v izumiranju

Uglasitev na novo dobo 10 – Originalna namera človeka 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: