Dvig osebne vibracije 4 Premik perspektive

Ne pustite se odvrniti od vašega edinega Smisla (Življenja), ne dovolite, da kdorkoli pride vmes med vas in vašo Dušo, med vas in vaš Vir ljubečih navdihov, med vas in vašega Stvarnika, čeprav je to tako nemogoče kot nekaj postaviti med vas in vas. Ker smo to kolektivno dovoljevali zares, zares dolgo, smo sami sebi tuji, nerazumljivi, celo neresnični.

Ko dogajanje postaja vse bolj čudno, se naša ustaljena perspektiva rahlja. Mnogi so doživljali nenavadna občutja v energijskem telesu, podobna gibanju pink-pong žogice, ki ni niti hip pri miru. Zbirna točka zaznavanja, ki je bila vse do sedaj čvrsto, skoraj nepremično, usidrana za dolžine roke za desno lopatico, zdaj neusidrana skače sem in tja znotraj in tudi zunaj energijskega telesa in povzroča neprijetne senzacije in stisko fizičnega telesa.

Svoje sidrišče boste znova našli v notranji tišini, ki točko umiri na njeni najbolj naravni legi, v svojem Viru. Tu boste znova pognali korenine. Globlje, kot jih boste zarili v notranjo pomirjenost, v globoko nepremakljivost iz sebstva, iz katere so posvetne drame le še nadležen vrvež, ki ga vaša dolga tihotenja vse bolj dušijo, lepši postajate in lepše oddajate, naj bodo to misli, doživljanja, čutenja, besede, dejanja, stvaritve. Nič ni veličastnejšega kot je prebujena dejavna Duša ali oživitev vezi z Virom.

Svojo pot dvigovanja lahko začnete preprosto tako, da se nekoliko krat na dan zaustavite in prisluškujete dogajanju, ki se zdi, da je tam samo-po-sebi, brez vašega truda. Morda, ko jeste na terasi in opazujete živahne ptice, ali se usedete za 15 minut ob vodomet sredi mesta, ali na obrežje reke, ali se naslonite na drevo in obrnete pogled k krošnji, k nebu, ali opazujete otroka pri igri, ali greste na dolgo tiho vožnjo odprtih oken in brez cilja. Spomnite se, vaja dela mojstra, zato se goreče urite v negi notranje tišine, ne dopustite ‘pomanjkanju časa’, da vam narekuje korak in tempo. Začnite negovati trenutke spokoja, zadovoljstva, pomirjenosti in popolne osvobojenosti od skrbi zase in osebne zgodovine.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Dvig osebne vibracije 5 Priklopljeni na ‘respirator’

Več o delavnicah.

Kaj vas zanima? Sodelujte pri ustvarjanju programa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: