Krivda – Mlačnost ljubeče samo-izraznosti

Zares dolgo smo živeli v prepričanju, da smo ljudje krivi za grdoto in nepojmljivo izprijenost sveta. Naša odgovornost res leži v mlačnosti, v zadrževanju ljubeče izraznosti in udobju samoljubja, ki smo jih izbirali, da se nam ne bi bilo treba soočiti z ustoličeno neživljenjsko paradigmo, nismo pa njeni idejni nosilci. Človekova duša je iz ljubezni in z ljubeznijo se hrani, zato so njene pobude po naravi ljubeče in obzirne do Življenja. Vendar so nas Brezčutni pretentali v svoj načrt, v katerem je Zemlja z nami vred spotika njihovi ideji po teraformaciji planeta za njihove bolestne apetite.

Poleg kompromitiranja fizičnih teles (o tem raje v živo), smo načrtno obolevani s povečevanjem ogljikovega dioksida v ozonu, kar vse bolj kvari naša telesa. Naša hrana je zastrupljena, da bi nas še prej pobralo in vse je tako zasnovano, da trpimo, pospešeno izgubljamo vitalnost (živeli bi lahko nnn let), smo v pomanjkanju vsega dobrega in lepega in v izžarevanju nizkih energij po dolgem in po čez.

Oni pa si, ob cigarah in konjaku, s pogledom iz najvišjega nadstropja neke stolpnice, uživaško manejo roke ob obilju zaudarjajoče energijske čorbe, ki jo hranimo z našo strahopetnostjo in ponavljanjem njihovih diaboličnih idej.

Prestavljeno iz prejšnje deževne sobote. Tokrat v vsakem primeru bo. Sobota 14.5.2022 ob 9h na Vrhniki

Uglasitev na novo dobo še drugi pripsevki.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: