Treznost

Ko sem prvič slišala za ET-je (extraterrestrials) od Spielberga pred, ne vem, 30 leti, tega nisem zanikala kot nemožno, prav trdne prepričanosti pa tudi nisem imela. Ko sem z leti doživela veliko knjig, filmov, glasbe, sem v njih videla veliko hudega, za katerega sem slutila, da obstaja, nisem pa verjela, da ima vse to kaj opraviti z mano. Po prvem delu Matrice leta 1999, sem videla resnico, pa sem si jo takrat predstavljala drugače, kot jo je posredoval film. Danes vidim, da je to čisto resničen dokumentarec.

Vse nam sporočajo! Že od vsega začetka, brez potvarjanja nam sporočajo, da je naš svet konstrukt resničnosti, ki mu naše privoljenje daje obstoj. Dogovor je, da je hudo lahko na Zemlji, če se ne skriva, da bi mi videli njegov obraz in imeli izbiro zanj ali ne. Zdaj bodo nezadovoljni samo še tisti, ki ne bodo zmogli sebe zaustaviti v hudem, ki je tu zato, da ustvarja navor za širjenje zavesti.

Ko sprejmete dejstvo, da vas brezčutni načrtno zavajajo, ropajo dostojanstva svobode in strežejo po življenju, česar niti ne skrivajo več, imate na voljo dve izbiri: si lažete še naprej, zaradi lenobe samo-zazrtja zanikate to dejstvo in s svojo pasivnostjo še naprej hranite to jedce nizkih energij, za katere trdite, da jih ni … in drugo, da vstanete iz pepela samo-pozabe v Jasnost samih sebe in pokončate zmedo, preden vas pokonča ona. Za marsikoga je lahko tudi prepozno, obnemogli ste pod težo ujete misli, ki ne premore več gibkosti za korenit preobrat k svetlim vedenjskim potezam.

Upam, da vam bralec, bralka, ki so vas te besede našle, ni preveč sprejeti, da se morate preobraziti v treznega in izurjenega bojevnika, bojevnico Luči, ki iz ljubezni do življenja v sebi vstane, morda prvič, v dejanja, ki izvirajo iz ljubezni, tudi in predvsem do vsega hudega, ki ga prestajate prav zdaj.

4.6.2022 Uglasitev na novo dobo od 9-11h Vrhnika

Treznost=neusmiljenje+sočutje, ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: