O knjigi Večna modrost zdravljenja

Brez telesne modrosti ni ozdravljenja. Tretja knjižica je priročnik dnevnega čiščenja vnosov od zunaj, vseh energij, ki smo jih spustili vase, ali so se ‘prilepile’ na nas brez našega zavedanja, pa jih opazi telo s svojo tenkočutno zaznavo. Telo je delo Življenja in ima svojo modrost, ki jo grebemo izpod tujega. Redno in resno čiščenje vas pripelje do notranje jasnosti in znova poveže s telesnim in dušnim instinktom. Discipliniranost ne-prepuščanja slabostim, je pot do zdravosti.


Cilj tretjega kroga je bilo postenje na tistih nivojih, do katerih so udeleženci začutili dozorelost zanje. Z urjenji notranje tišine se prebuja Dušna jasnost, iz nje pa tihota ki stori, da večina misli in besed, ki ste jih prej trosili v eter Življenja, zgine. Nič več vam ni vredno ubesedovati, ker vas vsaka misel odvrne od bivanja. Ljudje se moramo znova naučiti molčati. Znamo delati, govoriti in misliti, vendar vsega tega v Življenju ni. V Njem vlada tihota, doživljanje in celovita angažiranost v to, kar je, brez ene same misli.

Občutljivi zaznavajo sporočila telesa, da se vrača Domov, na svojo visoko frekvenco miru, zato mu morate, če ljubite, slediti z voljnim umikanjem samih sebe iz njega. Druga knjižica vam pove, da je največja umetnost naravnega v popolnem ne-ponavljanju samega sebe. Spoznate, da je najpomembneje to, kar je zdajle dogaja pred vašimi očmi, česar ne smete spregledati za nič na svetu. Postite se starih odgovorov na vedno novo, še nikdar videno Dogajanje, v katerem se sami enako kot bivanje, vedno znova in znova rojevate. Postali ste odprti za ne-slutena, presežna prišepetavanja Vetra Življenja


Življenje govori skozi Dogajanje, skozi vse tisto torej, kar se zgodi brez vašega vmešavanja. Zelo pazljivi postanete pri tem, s čim, s katero misijo, besedo in dejanjem, se boste ‘zapletli’ v popolnost Življenja. Prepričani ste lahko v eno, da to, kar Življenje bi, vi ne bi. Po pravilu je volja Življenja ravno nasprotna vaši, zato na poti naravnosti, iz podružbljenosti, iz katere izhajate, ves čas delate proti sebi. Tako postajate zmagovalci samih sebe.

Bolj goreči kot ste pri čiščenju, več osebne moči se sprošča iz ujetosti v neresničnem in bolj Sijete. Zdaj ste pripravljeni na popolno obelodanjenost, ki vlada v jasnosti Življenja, ki mu ni nič prikrito. Nič vas ne more vreči iz tira, vaša pripravljenost na soočenje s samimi sabo, je brezhibna. Preživeli boste udar razkritja samih sebe, saj ste se že očistili nezavednega, zlaganega, tujega v sebi in spočeli dušo v vnovično rojstvo.

Več o knjigi in naročilu.

1.del Zgodba in pesem gozda

2. del Navade naravnega človeka

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Leave a comment

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑