Otroci odraščajo hitreje kot odrasli

V sodelovanju z Gozdna Šola Hosta smo letos začutili, da bomo na naših rednih tedenskih srečanjih dvigovali našo vibracijo ter izkušali notranji mir. Na naših srečanjih nam Marjeta s svojim bogatim znanjem odstira naš velikokrat ožji in sistemsko naravnan pogled na svet. Odpirali se bomo torej širini in v obzir vzeli različne poglede na svet. A ne bomo le govorili, urili bomo tudi svoje telo, dih, pozornost ter ljubezen in spoštovanje do narave. Ob ognju, na pohodih in raziskovanjih ter na jasici pod svobodnim soncem bomo življenje živeli. Globoko smo hvaležni za to izkustvo, ki ga besede ne morejo opisati. Hvala.


Po več mesečni prekinitvi so me v petek ponovno razveselili otroci šole Libero s svojimi zrelimi vprašanji in pogledi na aktualno dogajanje. Pogovarjali smo se o čudovitih premikih, ki jih rojevajo bitke na Zemlji. Njihova odmaknjenost od državnega šolstva je vse bolj očitna, njihova misel pa vse bolj svobodna išče novih odgovorov v še čistih globinah otroškega sveta.

Morda se opogumim in objavim posnetek pogovora o Ukrajinskem dogajanju, ki ga v medijih javnega obveščanje ne morete najti. Kaj menite, bi ga hoteli slišati?

Hvala otroci in vama dekleti, ki jih negujeta, za to lepo petkovo jutro, Marjeta Šumrada

Gozdne urice za mlade

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: