Zdaj – Čas, v katerem je moč v vaših rokah

Če se odločite za stran modrih in hočete svobodo, potem jo nemudoma zaživite, ali zaživite še bolj goreče, vse bolj izpopolnjeno in vse bolj ljubeče. Ne ujemite se v past odlašanja, ki vam zdaj ne dovoli moči za najpomembnejše. Vaša namera bo k vam pritegnila tisto, kar hočete. Izstopite iz zanke uma, ne mislite, da hočete svobodo, le svobodni bodite in svobodo dajajte skozi obnašanje, ne mišljenje.

Če se v dveh letih intenzivnih preobrazb niste premaknili niti v tem, da ne sekirate več domačih, potem je čas, da se vzamete v roke in iz sebe izklešete popolno umetnino, v kateri ne bo sence starega avtomatizma in nasilne nezavednosti. Vse na vas mora zrasti v nekaj tišjega, lepšega, bolj mirnega, bolj odprtega, bolj radodarnega, bolj sproščenega, bolj širokega, bolj svobodnega…, bolj Živega.

To bo iz vas naredilo bojevnika, ki si pristno prizadeva očistiti svoj interier. Bojevnik ve, da je disciplina edini način, s katerim lahko porazi strašno silo teme, ki ga je zavzela. Nikar je ne podcenjujte in ničesar v tem dvigovanju ne vzemite zlahka, kajti tempo preobražanja bo noro hiter, da ga bodo dohajali samo tisti, ki bodo začeli uresničevati novo znanje v istem hipu, ko ga prejmejo in ničesar prestavili na potem.

Uglasitev na novo dobo 4.6.2022, 9h

Urite se in ostajajte urni, Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: