Sijte, sijajne duše, sijte!

Drž’te se, sijoče duše, drž’te se Življenja, Svetlobe in Gorkote kot bi vam brez tega ne bilo za živeti. V temi še tako močno drevo propade. Če svetlobe in topline ne najdete zunaj, si jo morate ustvariti sami. Zrelo je biti prižgana luč, ki jo kot lotosov cvet ne nič ne zatemni. To je vedno zrelo dejanje, na koncu časa, ki mineva, pa je to pomnoženo modro. Smo ped koncem poslednje bitke, ki so jo napovedovali tisoče let.

Zamislite si, da se že zelo dolgo, tako dolgo, da si tega ne morete niti predstavljati, bije bitka med Brezdušnimi nadzorniki in Ljubeznijo. Predstavljajte si, da so bili Brezdušni tako uspešni pri zavajanju ljudi v svoje pasti, da so začeli ogrožati Celoto. Ljubezen ne more prestopiti praga svobode nikomur, ker je svobodna, ne more pa iz istega razloga dovoliti uničenje same sebe, ker se ljubi.

Nekomu, ki zaradi nečednih spletk in prevar vdira v najglobjo intimo duše in na kolektivni ravni kompromitira Življenje samo, mu Ljubezen sme in mora pokazati zobe. Zato vam, sijoče duše, sporočam radostno novico, da vztrajajte v netenju notranjega ognja potrpežljivosti, upanja in dobre volje še malo in vaša naložba se vam bo obrestovala in vaše srce bo znova trepetalo ob doživljanju svobode, ki jo hočete.

Uglasitev na novo dobo 4.6.2022 ob 9h, Vrhnika

Dvig osebne vibracije

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: