Ustvarjalnost duhovnih velikanov

Ljudje, vidim vas in opažam, da sploh ne veste, kako veličastni ste! Preprosto ne veste! Ne veste, kako močan in silovit in lep je vsak izmed vas. Vaša osebna moč, vaš notranji potencial, vaše bitje je shirano v izolaciji zaradi strahu, občutka krivde in nevrednosti, zaradi pomanjkanja samo-spoštovanja, zaradi samo-zatajitve. Vsega tega ni v Življenju, kjer je luč in jasnina! To so lažna prepričanja, verovanja, ki uspevajo le v temi samo-pozabljenja. Kaj vas res ne zanima, kdo ste in kaj zmorete?

Vstanite že vendar v svojem sijaju in se ne menite za nevredne cilje, kamor vesoljni predator hoče, da se dajete. Prebudite svojo dušo, ki je sestradana nežnosti, krotkosti, sprejemanja in najbolj, ljubeče ustvarjalnosti.

‘Kaj, a naj kar pustim službo, kamor že leta hodim z odporom?’ Ne, ne tako na silo, s premikanjem stvari od zunaj. Ljubeče se v srcu premaknite iz oklepanja službe zaradi strahu k samo-spoštovanju in nova priložnost se vam bo ponudila. Vse se začne v prebuditvi ljubezni do sebe, takrat bo vse zlagano odpadlo z vas, brez da bi naredili potezo v to smer. To je ustvarjalnost duhovnih velikanov.

Sijem in sem sijajna, Marjeta Šumrada

To soboto na naši čudoviti jasi vrhniškega gozda, ob 8:30 na svidenje

Prijavljam se (ime, priimek, telefon) info@solahosta.com 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: