Rasa bojevnikov

Foto Spiritual Gifts

Vse bo še dobro, zaupajte, vse dokler na vsakem koraku dajete najboljše od sebe in ničesar ne zadržujete zase…, ne stvari, ne dobre volje, ne ljubezni. Naša krivulja duhovnega zorenja je ta hip zelo strma. Kar je težko, je spustiti znani svet in smelo stopati v popolno neznano. Družbeni sistem, ki je krojil naše obnašanje, je bil oblikovan z namenom, da bo nekoč padel in ta nekoč se nam zdaj godi. Stari svet omejenosti izgublja svoje stene in skozi razpoke že predira svetloba, ki bo presijala svet temin za vse čase. To je poslednja bitka med ljubeznijo in strahom, ki je bila dolgo napovedana.

Zaradi našega preraščanja stare majhnosti, zaradi povišane Zemljine vibracije in zaradi močnejših sončnih izžarevanj se preobražajo tudi naša telesa. Zemlja s seboj vleče vse, kar je iz nje. Telesa se reprogramirajo na višjo vibracijo, geni se širijo, da bi sprejeli več svetlobe, s tem pa telesa postajajo bolj neposredno vpeta v vibracijo Življenja, bolj čila, bolj dolgoživa. Ne upirajte se, ničemur se ne upirajte! To je konec vaše privezanosti na bolnost in sistemsko ‘zdravljenje’, ki vas s svojimi kemijskimi izumi onesnaži na najbolj intimen način. Kemija postane del vašega telesa kot skupek tujkov, ki jih telo ne prepozna in tvorijo energijske blokade, da vesoljna informacija ne more neovirano teči skozi vaše svetlobno telo.

Zdaj je čas, da obrnete list svojega življenja, na katerem ni zapisane ene besede. Dovolite ustvarjalni širini pisati življenje, kot ga navdihuje vaša srčnost. Dovolite si sanjati to, kar vam narekuje obziren dotik in občutek za lepoto. Čas je, da sklenete roke, odpustite vsem vse in združite svoje žarke v zaslepljujoč Sij, ki bo pognal Brezčutne v paničen beg. Zdaj je čas, da stopimo skupaj kor Ena Rasa, kot Rasa Bojevnikov Luči.

Uglasitev na novo dobo 25.6.2022 ob 8:30 Vrhnika

Prispevki na to temo.

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: